Στο τριώροφο τμήμα του κτηρίου είναι τα πέντε δωμάτια, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό χαρακτήρα, χωρίς ομοιότητες μεταξύ τους.

Δύο δωμάτια είναι στο ισόγειο, δύο στον όροφο και ένα στον Β’ όροφο, όπου υπάρχει και μεγάλο κοινόχρηστο καθιστικό με μπαλκόνι απ’ όπου η θέα στον Παγασητικό αλλά και το ηλιοβασίλεμα είναι πραγματική μαγεία.    

Στο ισόγειο τμήμα του κτηρίου είναι η κουζίνα με τον παλιό παραδοσιακό πέτρινο φούρνο και το  καθιστικό από τα παράθυρα του οποίου βλέπουν στον Παγασητικό και στην αυλή του ξενώνα. Στο τμήμα αυτό του κτηρίου υπάρχει και υπόγειο όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο, το πλυντήριο, στεγνωτήριο και σιδερωτήριο και οι υπόλοιπες βοηθητικές εγκαταστάσεις του ξενώνα.

Αν θέλετε να βιώσετε την πραγματική αίσθηση του απολύτως παραδοσιακού κτηρίου, με την αρχιτεκτονική, την ατμόσφαιρα και τα διακοσμητικά στοιχεία του παρελθόντος, μακριά από την κυκλοφορία οποιουδήποτε μηχανοκίνητου οχήματος, με συντροφιά τους ήχους της φύσης και των ανθρώπων και με θέα τον πανέμορφο Παγασητικό είστε στο σωστό μέρος.